Over ons

In 2017 is onze boerderij verbouwd tot een woonhoeve en een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

In onze woonhoeve zijn 10 appartementen gerealiseerd om 24/7 zorg te kunnen bieden. Wij bieden onze bewoners een echt (t)huis, waar zij zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich ontwikkelen op hun eigen niveau. Wij geven iedere bewoner zorg op maat en stellen voor hen een persoonlijk plan op. We geven iedere bewoner de aandacht, liefde en zorg die hij/zij nodig heeft en verdient.

Identiteit
Woonhoeve Sequoiahof heeft een reformatorische identiteit. We gaan iedere zondag met onze bewoners naar de kerk. Voor degene die niet kan is er de mogelijkheid om een kerkdienst online te beluisteren.

Ouder(s)/Verzorger(s)
Iedere bewoner heeft een persoonlijk begeleider, dit is een medewerker vanuit ons team. We evalueren 2 keer per jaar met de ouder(s)/verzorger(s). Het is uiteraard ook mogelijk dat de ouder(s)/verzorger(s) zelf een gesprek aanvragen met de persoonlijk begeleider of manager. Ouder(s)/verzorger(s) zijn altijd welkom. We verzorgen minimaal 1 keer per jaar een gezamenlijke bijeenkomst voor alle ouder(s)/verzorger(s).

Bent u op zoek naar zorg op maat?
Vraag dan een kennismakingsgesprek met ons aan. Wij zullen u dan informeren over onze woonhoeve en het bijzondere van deze unieke locatie. U kunt de afspraak maken via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.